Post by terbebotenlea on Feb 6, 2022 18:41:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové body závady kódu ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Hrateľnosť smrdí. Je tu veľmi málo hráčov a roboty, s ktorými bojujem, sa môžu pohnúť na stranu a stále ma strieľať, zatiaľ čo my hráči môžeme strieľať iba dopredu. Meny je málo a kapacita paliva v lietadlách je na môj vkus veľmi malá.
Somaribna
Musím vám povedať, že je to skvelá hra, môžete si nájsť priateľov, môžete bojovať, je to veľmi dobrá hra, ale problém je v tom, že som chcel získať auto zadarmo z denných odmien, keď sa nakladalo zastavilo sa v 74 Čakal som na to neprišiel som sklamaný, opravte to, ďakujem.
Super hra
Pamätám si, keď to bola len logická hra, boli to dobré časy... Tak ako teraz, vidím päť hlavných vylepšení: 1. Menej grindu 2. Žiadne lootboxy 3. Režimy pre jedného hráča 4. Iba jedna mena 5. Nie “ vip" systém
Naaaaaaaj hra doporučujem stiahnuť.
Blocky Cars robots, tank games Aksyon odyz
Ehm, to je v poriadku... niekedy vás vráti v čase (príklad), napríklad keď máte 9. lvl a milovali ste až do desiatej a keď vypnete telefón alebo zavriete aplikáciu, vráti vás späť na 9. A niekedy si niečo kúpim náhodne, želám si, aby tam bol nejaký si biely chcete kúpiť túto položku (okrem prípadov, keď je to zadarmo)
Túto hru som hrával pred vyše rokom. Chcem hrať znova, ale vyskytol sa problém, nemôžem sa prihlásiť na svoj účet, len ma to privádza na nový účet. Ak je to možné, opravte to. Táto hra ma baví a chcem sa vrátiť a hrať znova. Nechcem však začínať odznova. Z času na čas si túto hru pozriem, či je opravená. (Nemyslím si, že je to užitočné, ale myslím si, že názov môjho účtu bol „Démon Tyler DJ“. Áno, je to krkolomné meno).
Pekný
Kúpil mince a energiu pre vnuka. Balenie 9,99 za kus. Do svojich hier nikdy nedostal ani jeden balíček. Ale určite to bolo prevzaté z mojej banky. Mohli by ste to opraviť alebo vrátiť peniaze. Naozaj má rád hru, dúfam, že to dokážete opraviť.
Suprové!!!
Ultimate Fishing Simulator จำลองสถานการณ์ xgo
Je to skvelá hra až do úrovne 4. Potom sa stane 1 hviezdičkou. Hra tiež miluje hackerov, pretože vám nedovolia nahlásiť ich po skončení zápasu. AOE je tak nespravodlivé, pretože jednoducho prejdú autom a zasiahnu vás priamo. Nerf to, takže iba priame zásahy do počtu postáv, pretože AOE je jednoducho príliš operatívne
najlepsia hra
Odpoveď: Naozaj sa mi páči, že ste mi poslali správu, takže vysvetlím, čo sa stalo. Mal som svoj starý účet na starom telefóne (bolo to asi pred 4 rokmi) a potom som zmenil zariadenie a keď som načítal hru, mal som svoje meno atď., Ale žiadne peniaze ani autá. Bol som naštvaný a napísal som ti túto správu a nehral som ju, ale neskôr som začal hrať znova a dostal som veľa vecí, takže tento problém nemusíš riešiť (mimochodom, videl som túto správu, teraz by na to mal mať google play upozornenia ) Ďakujem za to, že sa o nás staráte a ospravedlňte moju inž
Táto hra bola kedysi dobrá, ale ani vás nedokáže spojiť s ľuďmi na rovnakej úrovni. A teraz ste pridali tie elektrické mince a začnete len s dostatočným množstvom na získanie dobrých vecí na prvej úrovni, takže to nakoniec nebude pekný boj pre ľudí, ktorí sa snažia tieto mince zachrániť a chcú vyrovnaný boj. Jedna hviezda
Je to super lebo to hrám ja
funguje, ale nová aktualizácia je nanič a pomalá a nespustí sa
Táto hra sa mi páči, ale má pár problémov. Väčšina položiek v obchode vyžaduje energetické jednotky, ktoré je ťažké získať. A tiež opravte tie prepravky, ktoré potrebujú kľúče, ktoré získate výhrou. Som unavený z toho, že dostávam stále to isté (takmer vždy dostanem buď 25 mincí alebo 5 energetických jednotiek).
Chcel by som mať veľa blokov nových štýlov a možno ľahšie získané bloky, je to trochu ťažké pre tých, ktorí majú málo času
Mám žltý tank, nikto ma nemôže poraziť a tiež som príliš rýchly Mám raketový vzrast a tekvicový bum a mám šialeného klauna Ohnivý dych a tiež môžem lietať zbláznim sa bum vyhrať ďalšie víťazstvo a ďalšie a ďalšie a ďalšie víťazstvo, ktoré vyhrávam 300 krát za sebou yeaaaaaaaaaaaaaah chlapec som najlepší tank aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Je to supeeeeer hra odporucam stahovat volam sa tam logan123
Je to dobrá hra
Dohral som hru "Idle Arks build at sea" do 4 kapitol, ale nedostával som žiadnu energiu
Mám pocit, že hra je taká dobrá a skvele sa s ňou hrá, pretože si môžete vyrobiť akékoľvek modely a palice
Dobrá hra . Jeden z mojich obľúbených . Grafika by mohla byť lepšia, ale stále je to dobrá hra. Narazil som na hackera, ktorý neutrpel žiadne poškodenie v režimoch hrdinov, tímovej bitky, vývojári by plz mohli pridať systém na detekciu hackerov, aby sa to už neopakovalo. Dobre, rozumiem vývojárom, páči sa mi vašich vývojárov hier a tiež som rád, že odpovedáte naozaj rýchlo, držte krok so zlepšovaním chatovacieho systému a hry😀
Je to naozaj dobré, ale myslím si, že množstvo vecí, ktoré musíte kúpiť, je trochu veľa. Myšlienka: Chaingun, vystreľuje elektrické reťaze, ktoré idú medzi nepriateľmi, 50 dps a spôsobí 5 zranení pri každom *vložení sem*.
Chcem to ohodnotiť piatimi hviezdičkami.... Prosím, pomôžte mi tvorca... Neviem hrať tak pekne a nemôžem vyhrať.. Je to kvôli hackerom, ktorí majú radi neobmedzené životy, plsss odstráňte to a opravte cieľ ostreľovač ako rovná guľka pls
Dá sa tam postaviť vlasné auto?
Mohli by ste pridat n
Vpoho
Zrejme je tu tento hacker, ktorý má medzi nami kožu, ten chlap je neporaziteľný, skúsil ho zastreliť, zabilo by ho to, stretol som hackerov a hrdinov režimu a pls, sledujú ma na každom serveri
Zzzzz a ja sa ozveme, keď budeme musieť umyť riad, aby sme urobili to isté, ako aj to isté a budem tam ako o polnoci a ideme von z vášho dňa 😁😁😁😊😀 Nie som si istý, či to bol ten rovnako ako Gdhc a nechám to odísť
Blocky Cars بازی تیراندازی pvp پرتحرک cuqs
Nejde zapnúť 😧
dobrá hra, ale masívne platiť za víťazstvo. otravné, ako si môžete kúpiť cestu na vrchol. odinštalovaný. Ak to uľahčia hráčom, ktorí nemíňajú peniaze, prehodnotím to
Hovadina hneď na začiatku ma tam vôbec nepustí
dobrá hra ale ako stavať na zadnom bloku🤔🤔🤔
Toto je veľmi skvelá hra, mám viac hier, ale nie takto, je to veľmi pekná hra, môj otec žije v Bombaji dobrý a stal sa veľmi náročným a túto hru som najskôr vymazal, ale potom, čo som si túto hru stiahol znova a môj tank už vyzeral tak, ako vyzeral predtým, som s touto hrou veľmi spokojný, je to super, ostatní ľudia musia túto hru vyskúšať
Je to dobré, ale 5 zbraní nie je dobrých a 120 blokov je zlých Chcem, aby to bolo bez obmedzenia pre zbrane a 400 blokov, aby som tomu dal 5/5 závan, počúvaj ma
Začiatkom roku 2010 som si hru užíval, ale hra sa stala takou reklamou, stáva sa extrémne frustrujúcou, hra vás neustále bombarduje reklamami, denne sa vyskytuje nespočetné množstvo chýb, a to je zrejmejšie z čítania iných recenzií. Bola to zábavná hra, málo prídavkov, zábavný čas, málo chýb, málo peňazí za výhru, ale rozrástla sa a stratila sa, neverím, že vývojárom už na hre ani nezáleží, len o peniazoch. Povedal by som viac, ale dosiahol som hranicu slov.
Najlepšia hra na svete
Je to nanic nejde mi to nainštalovať
skvelá hra, ale kúpil som si kľúče, ale nedostal som ich a zobral mi peniaze, skúsil som reštartovať hru, ale stále žiadne kľúče. môžem získať peniaze alebo kľúče, prosím.
táto hra je zábavná, ale zakaždým, keď sa pokúsim predať alebo uložiť hru alebo sa dokonca pripojiť k nejakej hre, zobrazí sa mi erorr_3 a potom nemôžem robiť nič okrem klepnutia na tlačidlo a pri poslednej aktualizácii sa to nestalo
prečo si stiahol túto hru z facebooku!!!!! Kedysi dávno som hral túto hru a práve som si spomenul na túto hru a spomenul som si, že som sa jej musel vzdať, pretože používam tablet a je ťažké ju ovládať. Nainstaloval som to a cakam a prejde 20 minut a len na 38 percent!!!! PROSÍM, pridajte si to do počítača alebo niečo podobné, aby sa to ľahšie ovládalo, aby sa to mohlo NAČÍTAŤ, a tak nemusím míňať čas!!!!
Zdá sa, že je tu nový tím, urobili ste pre to skvelú prácu a je to určite lepšie. Ale viem, že nie som sám, keď hovorím, že nám chýbajú staré dni. Existuje šanca, že by sme mohli získať klasickú verziu Blocky Cars? Žiadne exploity ani oprava chýb. Len stará verzia vydaná ako samostatná hra. Ale to je všetko, čo sa pýtam, ste skvelí a všetci uznávame, že máte lepšie úmysly ako ten predchádzajúci. Máte nejaké príbehy o hraní starej hry?
Môžem dať len dve hviezdičky, kým sa nepridajú ďalšie sloty na zbrane. Bolo to 7 slotov a tu nedávno len 5 slotov. Želám si, aby ste opäť pridali viac slotov na zbrane.
áno je dobrý, ale ak ho otvoríte, načítavanie a stavanie je dosť pomalé a je to ťažký boj s autom
Zmizol mi môj starý účet
Môj účet je preč, keď som sa prihlásil, hráči stále vidia moje autá, ale z nejakého dôvodu ich nevidím, potrebujem svoj účet späť, môžete to opraviť? dakujem a preco ste odstranili, ze ked narazite bloky, nefunguje to? Je to trochu zlé