Post by terbebotenlea on Feb 6, 2022 18:35:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
Fishing Hook Sportspel kroa
Gerai
Aš jam skyriau 3 žvaigždutes, nes žaidimas yra gražus, bet gali padaryti jį tikresnį ir kartais jis vėluoja
Atsisiuntimas užtrunka vieną valandą
Nuostabus žaidimas, kai jūsų žvejojant skamba muzika, todėl gaudymas tampa įdomesnis ir puikiai praleidžia laiką
Kabliukų sistema nukrito, kvaila
tai smagu, bet reikia daugiau iššūkių.
Smash Hit Arkādes spēles emuv
Atsiprašau, kur yra kelių žaidėjų žaidimas? Ar pamiršai apie juos? Ilgai laukiau... Prašome atnaujinti dabar.
Hindi komentarai pls atnaujinkite anglų kalbą
Šis žaidimas yra puikus, tačiau įranga ir atnaujinimai yra per brangūs, todėl norėčiau, kad kitame atnaujinime jie sumažintų šių elementų kainą.
... as well as professional. We represent the most popular fishing tackle manufacturers. Here you will find everything from a hook up to the boat!
Nežino, kaip mesti
Oho
Kazinau pasakojo nieko
Tai tikrai nuostabus žaidimas. Niekada gyvenime nemačiau tokio žaidimo. Atrodo kaip tikra. Grafika nuostabi. Viskas tobula. Jei jus domina tokio tipo žvejyba 🎣 žaidimai. Įdiekite tai tikrai patiks.👍👍
Puiki programa, puiki patirtis
Saunus. Jo grafinis dizainas yra nuostabus. Jo valdikliai yra nuostabūs. 5+
Paprastas valdymas eSy žvejybai
Tai toks nuostabus ir nuostabus žaidimas! Tai labai lengva žaisti ir jis padės jums žaisti žaidimą! Šis žaidimas priverčia mane jaustis tikrai laimingu ir keliančiu iššūkių. Tikrai rekomenduoju šį žaidimą! 😊
Pats nuostabiausias, laukinis dalykas, man tai tiesiog patinka.
Tai tikrai buvo kaip tikras žaidimas. buvo rasta daug įvairių žuvų rūšių. Tai toks nuostabus žaidimas! ..
Fainas žaidimas
Man reikia anglų kalba
po atnaujinimo aš negaliu pridėti savo žuvies, išleisti ar parduoti.. visada sukrauti ant to. gal devalop gali kuo greičiau sutvarkyti. dabar nežaidžiau, kol nepataisė!
Puikus zaidimas. Tačiau 35 lygyje priedai nebegali būti įkeliami. Taigi iš priedų negaliu gauti jokių monetų, kabliukų, kapsulių ir pan. Ar tai sistema, ar tiesiog kažkas negerai su mano telefonu? Ačiū.
Pataisykite savo užtvankos programą, ji iščiulpia jūsų užmestą mygtuką, sustingsta, žuvis atsilieka ir stabdo valą
.labai geras žaidimas, jaučiuosi lyg plūduriuoju, nes labai gera grafika.
fishing-rod lietuviškai - Anglu lietuviu zodynas
TAI TOBULA!!! Jame yra visų rūšių žuvys, todėl galite susipažinti su visomis žuvų rūšimis, taip šaunu, o grafika, valdikliai yra sklandūs, MAN PER TOBULA!!
Labai retai pavyksta pagauti laukinę žuvį... Labai nusivylęs laukiu laukinės žuvies užkabinimo... Kiek kabliukų pagauti laukinę žuvį...
86Pcs/Box Wacky rig rinkinys, žvejybos reikmenys langelį įtraukti Weedless Spygliuota hook Worm masalas, O žiedai trenktas Vamzdis priemonė Bass fishing.
tai puikus laiko žudikas. yra daug lygių žaisti, ir tai gerai. jis nusipelnė, nes turi 50 milijonų prenumeratorių.
Geriausias žvejybos žaidimas pasaulyje. Geras rodymas ir mes svarstysime. Man tai labai patinka. Tačiau reikia šiek tiek patobulinimų, pvz., pridėti naujų žuvų ir naujų žuvų veislių
피싱훅 스포츠 srrz